? ??????????????Music Girl? ????? ?? ???Rating: 4.5 (16 Ratings)??37 Grabs Today. 7669 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????A Cold Heart Will Melt? ????? ?? ???Rating: 4.4 (19 Ratings)??36 Grabs Today. 10883 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, August 18, 2009

dARi hAti ke Hati
ku rindu wajah dan senyumanmu.. memberikan cahaya didalam.. setiap mimpi-mimpiku.. kau pergi membawa hati ini.. tinggalkan ku sendiri dalam sepi............. lafazkan cinta dari bibirmu.. ingin ku dengar sekali lagi.. lafazkn dari hati tulus dan suci.. serahkan cinta aBADI....................

0 comments:

info menarik utk tatapan semua.............

WANITA IDAMAN

1. Berpegang Kepada Agama
Wanita yang berpegang kepada agama mempunyai keperibadian yang unggul. Batas-batas syariat yang dipegang dan terpelihara dalam hidupnya mengangkat martabat dirinya sebagai seorang yang layak dikagumi oleh lelaki. Dia tidak akan melakukan sesuatu yang bertentangan dengan syariah Islam. Memang beruntung mana-mana lelaki yang beristeri dengan wanita sebegini.

2. Kecantikan Dalaman
Wanita yang tulen adalah lemah lembut dalam perwatakannya tetapi mempunyai prinsip dalam hidup. Inilah kecantikan dalaman yang dicari oleh ramai lelaki. Kalau cantik, tu dikira sebagai BONUS.Wanita yang mempunyai kecantikan dalaman tidak akan sesekali menjual maruah dirinya hanya untuk mencari nama dan wang. Mereka tidak akan sesekali tunduk pada nafsu atau berbuat sesuatu semata-mata kerana mahukan harta dan kekayaan.

3. Pandai Menjaga Kecantikan
Lelaki menginginkan wanita yang pandai menjaga kecantikan dirinya. Wanita dan kecantikan memang susah nak dipisahkan. Mereka akan kelihatan bertambah cantik jika bijak menguruskan penampilan diri. Lelaki secara fitrahnya memang mahukan wanita yang pandai menjaga kecantikan, kerana ia akan membuat mereka bangga.

4. Berakhlak Mulia
Wanita yang berakhlak mulia dikenali juga sebagai wanita solehah. Wanita adalah hiasan dunia, tetapi seindah hiasan adalah wanita solehah. Merekalah ibu, isteri, kekasih dan merupakan tunjang kejayaan suami.

5. Reda Dengan Apa yang Dia Ada
Lelaki suka pada wanita yang tidak cerewet. Mengapa pula? Sebab wanita yang cerewet boleh merimaskan dan mudah menyebabkan lelaki merasa jemu dengannya. Biasanya, wanita yang cerewet suka mengkritik apa saja yang tidak disenanginya walaupun perkara itu hanyalah perkara kecil.

6. Bersopan satun.
:: - Senantiasa memaniskan wajah.
:: - Senantiasa memberikan senyuman ikhlas.
:: - Menutup aurat.
:: - Ramah dan mesra
.:: - Tidak terlalu cemburu.
:: – Menghormati orang lain

Ingat!!!Dunia ini milik Allah dan hanya pada-Nyalah kita menyembah...

my favourite vedio...love story...

love story...